Uutiset

 Ison Omenan laajennushankkeelle LEED Platina -sertifikaatti – HT-Prokon mukana hankkeessa
Elokuussa avautuvan kauppakeskus Ison Omenan laajennushankkeelle on myönnetty LEED Platina -tason ympäristösertifikaatti. Platinataso on korkein mahdollinen ympäristöluokitus, ja se kertoo kiinteistön erinomaisesta ympäristötehokkuudesta. HT-Prokon on mukana Ison Omenan laajennushankkeessa rakennuttajien edunvalvojana.
LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on yhdysvaltalainen, kansainvälisesti vertailukelpoinen vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä. LEED U.S. Green Building Councilin myöntämä rakennuksen LEED-sertifiointi perustuu riippumattoman osapuolen tekemään arviointiin tilojen, rakennuksen tai rakennushankkeen ympäristöominaisuuksista. LEED-ympäristöluokituksessa on neljä tasoa: platina-, kulta-, hopea- ja perustaso. Iso Omena on yksi ensimmäisistä LEED platinatason sertifikaatin saaneista kauppakeskuksista Euroopassa.