Uutiset

HT-Prokon puitesopimukseen Suomen Hoivatilat Oyj:n kanssa – uudenlainen malli hoivatilojen toteuttamiseen

 

HT-Prokon ja Suomen Hoivatilat Oyj allekirjoittivat elokuussa puitesopimuksen työmaavalvonnasta. Suomen Hoivatilat Oyj on luonut uudenlaisen mallin, jossa kunta saa hoiva- tai päiväkotitilat ilman raskaita investointikustannuksia jopa puolessa vuodessa. HT-Prokonin puitesopimukseen sisältyvät hoivakotikiinteistöt Espoossa ja Porvoossa sekä päiväkotikiinteistö Vantaalla. Hankkeet toteutetaan vuosien 2016 ja 2017 aikana.

 

”Olemme iloisia saadessamme olla mukana toteuttamassa näitä yhteiskunnallisesti merkittäviä hankkeita. Asiantuntemuksemme avulla voimme varmistaa, että kohteet valmistuvat aikataulussaan ja vastaavat niille asetettuja laatukriteereitä”, HT-Prokonin toimitusjohtaja Jarno Hellström toteaa.

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut pysyviin, mutta muunneltaviin päiväkoti- ja hoivakotitiloihin. Usein Hoivatilat Oyj tuottaa kunnalle kokonaisratkaisun eli järjestää sekä toimitilat että palvelun yhdessä kumppaninsa kanssa. Lue lisää yrityksestä: www.hoivatilat.fi.