Uutiset

Valion Eläkekassa tilannut HT-Prokonilta putkiremontin hankesuunnitelman

 

Valion Eläkekassa on tilannut HT-Prokonilta putkiremontin hankesuunnitelman As Oy Vuorikummuntie 9:ään. Suunnitelmassa kiinnitetään erityistä huomiota energiatehokkuuteen vaikuttaviin tekijöihin, kuten lämmön talteenottoon jätevedestä, maalämpöratkaisuihin ja aurinkoenergian käyttöön lämpimän käyttöveden lämmittämiseen. Suunnitelma toteutetaan vuoden 2016 aikana.

 

”Me HT-Prokonilla ymmärrämme rakennusten teknisten järjestelmien toiminnan kokonaisuutena, ja siksi suunnitteluratkaisumme optimoi aina energiankulutuksen”, HT-Prokonin toimitusjohtaja Jarno Hellström kertoo.

 

Valion Eläkekassa vuokraa toimitiloja ja asuntoja pääkaupunkiseudulla. Vuokrattavia tiloja on yhteensä 130 000 m². Vuokrasopimuksia on yhteensä noin 500 asiakkaan kanssa. Lue lisää: www.valionelakekassa.fi.