Uutiset

Työntekijäkokemus – projektipäällikkö Paavo Löhönen kertoo työskentelystä HT-Prokonilla

HT-Prokon Oy tarjoaa projektipäälliköille mielenkiintoisia työtehtäviä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen liike- ja toimitilojen sekä asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeissa. Projektipäällikön työ HT-Prokonilla on itsenäistä ja vastuullista projektijohtamista.

Katso videolta Paavon kokemuksia projektipäällikön työstä HT-Prokonilla.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme joukkoomme erityisesti rakennusteknistä asiantuntijaa sekä LVIA-projektipäällikköä. Lue lisää avoimista työpaikoistamme ja ota yhteyttä info@prokon.fi

HT-Prokon Oy on kiinteistöjen ja korjaushankkeiden asiantuntijapalveluita tuottava yritys. Palveluitamme ovat muun muassa kuntoarviot ja -selvitykset, suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta. Tarjoamme kokonaisvaltaista osaamista hankesuunnitteluvaiheesta korjaushankkeen valmistumiseen saakka. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Mankkaalla.