Uutiset

HT-Prokonin ja Suomen Hoivatilojen puitesopimuksen myötä kevään ja kesän 2017 aikana työmaavalvontaa suoritetaan lukuisissa Suomen Hoivatilojen käynnissä olevissa hankkeissa niin pääkaupunkiseudulla kuin sen ulkopuolellakin. Suomen Hoivatilojen rakennuttajapäällikkö Pertti Nupponen kertoo rakennuttajan ja valvojakonsultin yhteistyöstä rakennuttajan näkökulmasta.

Suomen Hoivatilat on päiväkoti- ja hoivakiinteistöihin keskittynyt kiinteistönomistaja, jonka tehtävänä on rakennuttaa päiväkoteja ja hoivatiloja. Katso ja kuuntele videolta, mitä HT-Prokonin ja Suomen Hoivatilojen yhteistyö pitää sisällään ja miten työmaavalvonta sujuu.

Lue myös:

HT-PROKON PUITESOPIMUKSEEN SUOMEN HOIVATILAT OYJ:N KANSSA – UUDENLAINEN MALLI HOIVATILOJEN TOTEUTTAMISEEN

HT-Prokon Oy on kiinteistöjen ja korjaushankkeiden asiantuntijapalveluita tuottava yritys. Palveluitamme ovat muun muassa kuntoarviot ja -selvitykset, suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta. Tarjoamme kokonaisvaltaista osaamista hankesuunnitteluvaiheesta korjaushankkeen valmistumiseen saakka. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Mankkaalla.