Uutiset

HT-Prokon Oy toimii LIDL:n myymälän taloteknisenä edunvalvojana kauppakeskus Mall of Triblassa.

Mall of Tripla on Keski-Pasilaan keskukseksi rakennettavan Triplan kauppakeskus, joka liiketilojen lukumäärällä laskettuna on Suomen suurin. Mall of Triplassa on 85 000 neliötä vuokrattavaa tilaa noin 250 toimijalle. Kauppakeskus avataan syksyllä 2019 samaan aikaan pysäköintilaitoksen ja uuden Pasilan aseman kanssa. Mall of Triplan rakennuttajana toimivan projektiyhtiön omistavat YIT, Etera, Onvest ja Fennia.

http://www.uusipasila.fi/uutiset/2016-10/kauppakeskus-mall-triplaan-tulee-suomen-suurin-ravintolamaailma-ja-ruokakauppojen

Kuvahaun tulos

HT-Prokon Oy on kiinteistöjen ja korjaushankkeiden asiantuntijapalveluita tuottava yritys. Palveluitamme ovat muun muassa kuntoarviot ja -selvitykset, suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta. Tarjoamme kokonaisvaltaista osaamista hankesuunnitteluvaiheesta korjaushankkeen valmistumiseen saakka. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Mankkaalla.