Rekrytointi

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme
Ota yhteyttä

RAKENNUS- JA LVISA-ASIANTUNTIJOITA

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia rakennuttamis- ja valvontatehtäviä uudis- ja korjaushankkeissa. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi rakennus- ja talotekniikan asiantuntijatehtäviin osoitteeseen info@prokon.fi.

 

SÄHKÖVALVOJA

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sähköasiantuntijaa vastaamaan liike- ja toimitilahankkeiden valvontatehtävistä. Hankkeet ovat sekä uudis- että korjauskohteita. Tehtävässä tulet toimimaan projektipäällikkönä ja olemaan kokonaisvastuussa projekteistasi.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta 1-3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme vahvaa ammattimaista otetta ja osaamista sekä hyviä viestinnällisiä ja sosiaalisia taitoja. Koulutustaustaltasi voit olla teknikko, insinööri tai DI. Henkilönä olet oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja kehittämishaluinen tekijä.

HT-Prokon Oy tarjoaa sinulle hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkkauksen, paljon mielenkiintoisia ja itsenäisiä projekteja sekä tuen tehtävissä onnistumisessa. Saat myös mahdollisuuden kehittyä ja ottaa lisää vastuuta omien näyttöjesi ja kykyjesi perusteella.

Kiinnostuitko sähköasiantuntijan tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen info@prokon.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa  Jarno Hellström, p. 040 960 2105 tai Mikko Tiusanen p. 040 960 2106.

 

Etsitkö laadukasta ja kustannustehokasta rakennuspalveluiden asiantuntijaa seuraavan projektiisi?