Rekrytointi

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme
Ota yhteyttä

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA HAUSSA             

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (LVI)

HT-Prokon Oy etsii Espoon Mankkaalle vakituiseen työsuhteeseen LVI-asiantuntijaa. Tehtävässä tulet olemaan kokonaisvastuussa projekteistasi, jotka ovat pääosin liike- ja toimitilojen sekä asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeita. Työsi liittyy hankkeiden rakennuttamiseen ja valvontaan, mutta työtehtävät voidaan määritellä tarkemmin osaamisesi mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta 1-3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme vahvaa ammattimaista otetta ja osaamista sekä hyviä viestinnällisiä ja sosiaalisia taitoja. Koulutustaustaltasi voit olla LVI-insinööri tai DI. Henkilönä olet oma-aloitteinen, aktiivinen, asiakaslähtöinen ja kehittämishaluinen osaaja.

HT-Prokon Oy tarjoaa sinulle hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkkausjärjestelmän, paljon mielenkiintoisia ja itsenäisiä projekteja sekä innostuneen tiimin täyden tuen tehtävissä onnistumisessa. Saat myös mahdollisuuden kehittyä ja ottaa lisää vastuuta omien näyttöjesi ja kykyjesi perusteella.

Kiinnostuitko projektipäällikön tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen info@prokon.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa  Jarno Hellström, p. 010 325 5901 tai Mikko Tiusanen, p. 010 325 5902.

 

PROJEKTI- / TOIMISTOASSISTENTTI

Haemme Espoon Mankkaalle vakituiseen työsuhteeseen osa-aikaista tai kokopäiväistä projekti- ja toimistoassistenttia.

Tehtäviisi kuuluvat korjaushankkeiden sihteerin tehtävät, kuten pöytäkirjojen ja muistioiden kirjoittaminen, kokousjärjestelyt, sopimusten laatiminen, projektiviestintä sekä projektipäälliköiden avustaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat toimistoassistentin tehtävät kuten yrityksen www- ja facebook-sivujen päivittäminen ja viestinnän koordinointi, laskutukseen liittyvät tehtävät, toimistotarvike- ym. hankinnat sekä muut yleiset toimistotyöt.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta hyvää kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä viestinnällisiä taitoja sekä kokemusta toimistotyöstä. Eduksi katsotaan rakennusalan ja tekniikan peruskäsitteiden osaaminen. Koulutustaustanasi voi olla sihteerin ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja kehittymishaluinen.

HT-Prokon Oy tarjoaa sinulle hyvät työsuhde-edut, mukavan ja intiimin työskentely-ympäristön sekä vaihtelevia työtehtäviä. Saat myös mahdollisuuden kehittyä ja ottaa lisää vastuuta omien näyttöjesi ja kykyjesi perusteella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 16.1.2018 mennessä osoitteeseen info@prokon.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Tiusanen, p. 010 325 5902.

 

 

Etsitkö laadukasta ja kustannustehokasta rakennuspalveluiden asiantuntijaa seuraavan projektiisi?